OVER HAPPY2STYLE

Happy2Style is een webshop met de allerleukste woonacccessoires om gezellig te wonen! In onze collectie vind je producten die een beetje speels zijn, met lekker veel kleur. We zoeken onze producten met zorg uit bij de mooiste merken. Fun fact over Happy2Style: we zijn onderdeel van webshop More2Style.

Ik ben Joyce, contentmarketeer in hart en nieren en mede-eigenaresse van Happy2Style.

Ik heb Communicatie gestudeerd aan Hogeschool Leiden en daarna heb ik enkele jaren ervaring opgedaan bij online marketingbureaus en voor een parfummerk. Sinds kort ben ik zelfstandig contentmarketeer voor ondernemers met een eigen webshop/winkel. 

Nu is het tijd voor de volgende stap. Een droom die ik de laatste jaren steeds meer voelde groeien en die nu eindelijk werkelijkheid is geworden. In samenwerking met Mirielle, eigenaresse van More2Style, ga ik deze webshop beginnen. Een jonger zusje van de originele webshop. Met een supertof, kleurrijk en divers aanbod interieuraccessoires. Zo kan ik mijn liefde voor interieur én kennis over webshops heel goed combineren!

Dus kun jij wel wat hulp gebruiken bij het (re)stylen van je interieur? Bijvoorbeeld door leuke accessoires toe te voegen? Mijn team en ik helpen je graag om er weer een gezellig thuis van te maken!

Voor advies, vragen en/of opmerkingen kun je ons altijd mailen op hallo[at]happy2style.nl. Of stuur gerust een berichtje via Instagram.

Zie ik je snel weer terug?